Намериха осем трупа на младежи в Къща за гости

Намериха осем трупа на младежи в Къща за гости
0 Shares

Осем тийнейджъри са починали от отравяне с въглероден оксид навръх Нова година в Босна и Херцеговина, съобщиха местни медии, позовавайки се на официално потвърдена информация, съобщи ДПА. В.

„Дневни аваз“ цитира местни източници, според които са загинали осем тийнейджъри. Всички източници посочват, че причината за инцидента е дефектен генератор.Групата младежи се събрала да посрещне Нова година в къща за гости. На място пристигнали четири момичета и четири момчета. Жертвите са били на възраст между 18 и 19 години. „В съседната вила е имало и други млади хора, които посрещали Нова година. Те първи забелязали, че никой нито влиза, нито излиза от вилата наблизо, независимо, че преди това се засекли и знаели, че тя трябва да е пълна с гости. Тогава решили да проверят, вратата била заключена, но един от тях успял да проникне до приземния етаж и видял младежите. Той е подал и сигнал в полицията“, разкрива комисар Милан Галич, цитиран от Klix.

Медиите в Босна и Херцеговина разпространиха кадри и от пристигането на съкрушените родители.

Те едва стоят на крака, смазани от болка и скръб, докато местните жители на Посуше невярващо гледат в посока на вилите, в които са открити младежите след празнуването на Нова година. Всичките осем загинали тийнейджъри вече са разпознати, а телата им днес следобед бяха откарани за аутопсия. На място продължава да тече оглед, за да бъде установена точната причина за изтичането на газ. Самата къща е била нова, предстои и разпит на собственика. Заради огромната трагедия утре в цяла Босна и Херцеговина е обявен ден на траур.

Facebook Comments

0 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *