Дъщерята на големият Тодор Колев за Борисов: Взе ни здравето, взе ни образованието – вън, безроднико!

Дъщерята на големият Тодор Колев за Борисов: Взе ни здравето, взе ни образованието – вън, безроднико!

Албена Колева е сред заклетите противници на Бойко Борисов и правителството!

Дъщерята на незабравимия актьор Тодор Колев, който си отиде от този свят преди почти 8 години, Албена Колева е недоволна от управлението на България и открито иска оставката на Бойко Борисов и всички около него.

Актрисата е сред подписалите се срещу правителството интелектуалци, които искат незабавната оставка на Бойко Борисов, Вежди Рашидов, Иван Гешев, Емил Кошлуков и Цвета Караянчева, писа Liberta.bg.

Колева е възмутена от модела Борисов – Доган – Пеевски, който според нея е разграбил обществения ресурс на страната. Тя е на мнение, че парите от еврофондовете се крадат от тях тримата и хората около тях, а за обикновения гражданин не остава нищо и той живее в мизерия.

Известната щерка вижда най-големите проблеми на това управление в лошата ни здравна и образователна система. Според нея е трябвало отдавна да се направи реформа в тези две звена.

Доказателство за проблемите в здравната система е случващото се по време на пандемията в момента. Хора умират пред стълбите на болниците, тъй като няма място за тях в медицинските заведения.

“Има огромен спад в грамотността на нашите ученици. По този критерий сме на дъното на Европа, защото докато едни стават по-добре, ние падаме все повече” – смята Албена Колева.

Според нея и нейните съмишленици прокуратурата има двоен стандарт. За едни се правят безумни проверки, изразяващи показност, каквото беше нахлуването в президентството, а за властта няма никакви разследвания, както е с компроматите срещу премиера.

Щерката на големия Тодор Колев не може да приеме разграбването на природните ресурси на България. Гори, плажове, резервати отиват в частни лица, което тя определя като престъпно. Такъв например е случаят с плажа Росенец, за който се счита, че е собственост на Ахмед Доган.

В този ред на мисли интелектуалците срещу правителството виждат управляващите като безродници, тъй като продават собствените си природни блага.

Колева е твърдо против и родните ни медии, понеже вижда в тях тотална липса на свобода на словото. И 111-то място ни е много, смята актрисата.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *