Илиана Раева и Наско Сираков посрещнаха Коледа с всички деца и внуци – вижте голямата фамилия (Снимки)

Илиана Раева и Наско Сираков посрещнаха Коледа с всички деца и внуци – вижте голямата фамилия (Снимки)

Семейството на Илиана Раева и Наско Сираков посрещна най-светлия християнски празник, Рождество Христово , в най-приятната компания. Двамата празнуваха с цялата си голяма фамилия , включваща родители, деца и внуци. Раева сама се похвали, публикувайки снимки в своите профили на различните социални мрежи.

“Весели празници”, написа председателят на Българската федерация по художествена гимнастика като поздрав към всичките си последователи.

Наско и Илиана Коледа

Със сигурност най-голяма радост на дядо Наско и баба Илиана носят трите им внучки, деца на двете им дъщери Славея и Виолета.

Най-малкото попълнение на семейството Асияна и Илиана са дъщери на Виолета, а Славея избра да кръсти своето дете Емили.

“Борбата ще продължи и през 2021 г. Има още много работа да се свърши, но пътят, по който сме поели заедно, е правилният. В навечерието на най-светлите празници желая на всички левскари неугасващ син пламък в душите и сърцата, на всички българи здраве, сплотеност и вяра, а на всички хора по света бързо справяне с коварния вирус и завръщане към нормалния начин на живот! Нека бъдем живи, здрави, по-добри и изпълнени с вяра и сили”, заяви Сираков преди няколко дни чрез официалния сайт на Левски.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *