Фирмата собственик на бусовете за кренвирши: Предоставяме ги безмъзмездно за транспорта на ваксините

Фирмата собственик на бусовете за кренвирши: Предоставяме ги безмъзмездно за транспорта на ваксините

Собствениците на месарските бусове, с които днес бяха транспортирани ваксините до големите градсове в страната направиха първи официален коментар.

“В отговор на искане от “БУЛ БИО – НЦЗПБ” “Белла България” предоставя безвъзмездно специализиран хладилен транспорт на ваксините срещу COVID-19, предназначени за страната ни”, съобщават от компанията.

Автопаркът на компанията отговаря на най-съвременните европейски изисквания за подобен тип превозни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специални температурни режими, датчици, термограф и др. Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е гарант за пълното спазване на условията за бързо и качествено транспортиране на ваксината до пунктовете в цялата страна”, уверяват от фирмата.

“Вярваме, че в условията на безпрецедентната криза, в която се намираме в момента, всеки е длъжен да даде своя принос за преодоляването ѝ, независимо от спецификата на дейността си, коментират от “Белла България”. Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е сложна. Хуморът е неуместен”, завършват позицията си от “Белла България”.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *