Мъж издъхна в самолета, след грешни сведения преди полета

Мъж издъхна в самолета, след грешни сведения преди полета

Паника и страх са изпитали пътниците, които станаха свидетели на драма, разиграваща се в самолет, кацнал принудително в Ню Орлиънс.

Медиците, които са били допуснати на борда, след като самолетът е кацнал, се опитали да го спасят, докато съпругата му разкрила в близост до други пътници, че съпругът й е проявявал симптоми на COVID-19 през последната седмица, като загубил усещането си за вкус и мирис. В ужасяващо изпитание за близките пътници мъжът е бил видян в самолета да се тресе и изпотява и да диша трудно дори преди излитането на полета, предаде DarikNews.

Във въздуха състоянието му се влошава бързо и капитанът взема решение да извърши аварийно кацане, за да може мъжът да получи медицинска помощ. Малко повече от час след кацането пътникът, който седял на седалка 28D, спрял да диша.

Пътниците, пътували със съдбоносния полет, изразиха своите разочарования от авиокомпанията в социалните мрежи.

Пътникът попълнил формуляр преди полета, че не е имал положителен тест за COVID-19 и не е имал симптоми на заболяването, причинено от новия коронавирус, според авиокомпанията. “Очевидно е, че пътникът е дал погрешни сведения”, заявиха от авиокомпанията.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *