Венци: Ще ви кажа истината за убийството на Вики от Русе

Венци: Ще ви кажа истината за убийството на Вики от Русе

Венцислав Ангелов – Чикагото има различна версия от тази на МВР за зверското убийство на журналистката Виктория Маринова.

Венци Чикагото казва, че майката на Вики е работила в продължение на няколко години за него. Той твърди също, че се е видял в затвора в Белене със Северин Красимиров, осъден на 30 години лишаване от свобода.

Представяме ви цялото изявление на г-н Ангелов, което е споделил в социалната мрежа:

Скъпи приятели,

на 06/10/2018 г . бях в затвора в Белене, когато съобщиха за зверски изнасилената и убита русенска журналистка Виктория Маринова. Наблюдавах всичко по случая с убийството на русенската журналистка Виктория Маринива или както ние я знаехме в квартала – Вики.

Малко от вас знаят, че нейната майка Галя, работи за мен в продължение на няколко години в моето заведение в квартал “Здравец – Изток“, което първоначално се казваше “Орехчето“ и след това се наричаше бар “Чикаго“.

Малко от вас знаят, че Вики израсна на една площадка с моите деца – Данчо и Цецо през 1995 г.

След като излязох от затвора в Белене на 07.06.2019 г., всеки ден търсех истината за зверското убийство на Вики, защото лично съм се видял в затвора в Белене с осъденият на 30 години лишаване от свобода – Северин Красимиров. Психопрофилът му не отговаря на лице, способно да извърши такова зверско престъпление .

На 06.10.2019 г., когато се навършва една година от чудовищното убийство на Вики вие ще разберете:

– Кои са извършителите на чудовищното убийство?

– Колко милиона лева плати поръчителят и на кой за извършеното по негова поръчка жестоко и чудовищно убийство на Виктория Маринова и след това прехвърли дялове от своята компания на приближени на лицето “КОЙ“ лица, за да се инсценира брутално изнасилване?

– Кой заповяда на депутат от политическа партия да се приключи максимално бързо случаят, като се намери изкупителна жертва от малцинството – цигански или ромски произход за извършеното престъпление?

– Кой е човекът намерил Северин Красимиров и срещу каква сума Северин е поел вината за престъплението?

– Ще разберете и мотива за поръчителството за убийството на Виктория Маринова.

Истината и само истината ще ни направи свободни човеци!

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *