Илиана Раева сподели чудотворната молитва, която ѝ е помагала в тежки мигове, вдига болните на крака

Илиана Раева сподели чудотворната молитва, която ѝ е помагала в тежки мигове, вдига болните на крака

Интересен пост в социалните мрежи сподели златното ни момиче и отскоро баба на второ внуче, Илиана Раева. В моменти като този, когато вярата ни е най-необходима, именитата ни треньорка призова всички да се помолим заедно за здраве и благоприятен изход от ситуацията:

„Приятели, бих искала да ви препоръчам една подходяща молитва за момента, в който се намираме.

През годините съм преминала през много тежки моменти, включително и здравословни“.Това написа на официалната си страница във „Фейсбук“ председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

„И на мен, и на мои близки това е една от молитвите, които много ми е помагала. Когато изписаха майка ми от болница напълно неподвижна и и даваха максимум месец живот, наред с всички медикаменти, аз й четях мантри, молитви и й правех билки всеки ден за всяка от болестите й.

Тя не само се възстанови напълно, но живя абсолютно пълноценен живот до смъртта си. Мога много да разказвам за вълшебната сила на молитвите, мантрите и билките, защото са част от живота ми.

В този тежък момент за всички нас, препоръчвам една молитва, която е добре да четете на глас всяка сутрин като си отворите очите“, написа още легендата на художествената гимнастика.

Молитвата, която Раева препоръчва:

Илиана Раева пост

МОЛИТВА ЗА ОПАСНО БОЛЕН

Господи Исусе Христе, един Ти человеколюбче, Който си бърз в подаването на помощ заради молитвите на Света Богородица, скоро покажи Твоята помощ към страдащия твой раб или рабиня (казвате името). Избави го от болестта и тежкото страдание и го повдигни като лекар над лекарите във Всемира, за да съзнава и прославя непрестанно Името Ти пресвято.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *