Принцеса Даяна убита от Специалните служби, за да не разкрие изнасилванията в кралския двор

Принцеса Даяна убита от Специалните служби, за да не разкрие изнасилванията в кралския двор

Хакерската група Anonymous се завърна след три години бездействие, съобщава АВС news. Няколко шокиращи подробности около смъртта на принцеса Даяна са публикувани в акаунта в групата в Twitter, което със сигурност ще ви изненада.
Анонимният туит подсказва, че смъртта на принцеса Даяна е била конспирация на кралското семейство, към което принцесата принадлежала.

Хакерската група твърди, че кралското семейство трябвало да скрие тайните си и, за да го направят, разбира се, планирали да ликвидират принцеса Даяна… През 1996 г. принцесата се развежда с принц Чарлз. Преди да скъса връзки с кралското семейство, принцеса Даяна забеляза някои доказателства за трафик на хора в кралското семейство.

Според Anonymous, принцеса Даяна записала свидетелства на жертви, за които се твърди, че са били изнасилени в Кралския двор. Не само това, Диана също работела, за да получи възможно най-много показания от жертвите и да събере достатъчно доказателства за престъпленията. Но преди Даяна да го направи, тя загина при автомобилна катастрофа.

Anonymous разкриват, че не става въпрос за инцидент, а за убийство на принцеса Даяна, която последователите й официално наричаха „Розата на Англия“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *