Предсказанията на Ванга за 2021 година и съдбоносната дата, преди края на 2020

Предсказанията на Ванга за 2021 година и съдбоносната дата, преди края на 2020

Баба Ванга предсказа поредица от събития, повечето от които вече се изпълнихa. Сред тях са разпадането на Съветския съюз, атентатите от 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна и аварията в Чернобил.

Това са само някои от събитията, които тя е видяла преди да се случат. Какво обаче ни очаква през 2021 година, какво е предрекла пророчицата, вижте:

Точно преди смъртта си пророчицата е заявила, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ в Европа. Твърди, че Старият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“. През следващия период може да дойде „краят на съществуването“ на Европа, твърди още баба Ванга. Тя прогнозира през следваща година и икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за главата на Кремъл може да дойде от собствената му държава.

За далечното бъдеще тя прогнозира, че „животът в Космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как се е появил животът на Земята“. През следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове, казва още Ванга.

Както “Монитор” писа преди дни, според Ванга датата 22.12.2020 пък ще бъде съдбовна за човечеството. Причината е, че Витлеемската звезда ще изгрее отново през нощта на 21-ви срещу 22 декември. Съвпадът на Юпитер и Сатурн, като този при раждането на Иисус Христос, ще освети небесния свод по време на зимното слънцестоене за първи път от 2020 години насам.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *