Майка лъга, че 7-годишната й дъщеря е болна, събра много дарения и я уби

Майка лъга, че 7-годишната й дъщеря е болна, събра много дарения и я уби
25 Shares

Кели Търнър от Колорадо беше обвинена в убийството на дъщеря си, чрез която е печелила пари с измама. Това съобщава Mirror. Жената разказала на обществеността, че дъщеря й има рядко фатално заболяване, а седемгодишното момиче твърдяло, че страда от гърчове, тежки алергии и чревна недостатъчност.

Няколко месеца преди смъртта на детето било организирано набиране на средства, за да може то да изпълни мечтите си. Така доброволците се маскираха като анимационни герои, за да угодят на детето. За момичето бяха събрани над 22 000 долара.

Детето почина преди три години. Преди се смяташе, че момичето е починало от болестта. Но разследване показа, че това не е така. Според разследващите жената е спряла да се грижи и да храни дъщеря си, за да й позволи да умре, тъй като качеството й на живот според нея е било ниско.

Момичето е прието в болницата. Лекарите казали, че тя се храни зле. Те също така съобщиха, че момичето няма да може да оцелее при интравенозно хранене. Търнър е обвинена в измама в размер на повече от 538 хиляди долара.

Facebook Comments

25 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *