Пловдивчанка си направи тест за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!

Пловдивчанка си направи тест за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!

Читателка от Пловдив си направи тест за антитела и сподели абсурдната ситуация, която е открила!

Преди дни реших да извърша изследване в лабораторията на МБАЛ „Св. Каридад“ количествен тест за антитела, с който да стане ясно прекарала ли съм инфекция с Ковид-19, или не.Резултатът е бил необходим на дамата, заради факта, че е медицински работник и е необходимо да има категоричност дали е изкарала Ковид, за да й бъде поставена ваксина или не

Час и половина след като заплатих кръвния тест и ми взеха венозна кръв, излезе резултат, с който става ясно, че съм прекарала инфекция с горепосочения вирус и имам изградени антитела ( 2,655AU/ml). При което реших, че ще даря кръвна плазма. Моят съпруг също пожела да бъде с мен и отиде в същата лаборатория за тест.

При него отново положителен резултат за антитела срещу COVID-19. На следващия ден още двама наши приятели изявиха желание да проверят имат ли изграден имунитет, или не, тъй като за дарител на кръвна плазма е нужен такъв. При тях по същия начин – положителни тестове. Това вече ни усъмни. Всички да сме от късметлиите, които изкарват коронавирусната инфекция без симптоми. Чудесно, но, уви.

На следващия ден реших да пусна същия кръвен количествен тест, но в друга лаборатория (лаборатория „Рамус“). И познайте – отрицателен. Организмът не се е срещал с вируса. Въпреки това силно се надявах последните да са допуснали техничекса грешка и посетих трета лаборатория – „Писанец“. Там отново заплатих кръвен количествен тест за антитела срещу COVID-19. След няколко часа получих резултат – отицателен.Само за два дни, жената открива, че има един положителен и 2 отрицателни теста!

Ако не се бях усъмнила, щях да откажа ваксина на база на изграден имунитет и представете си, ще дарявам кръвна плазма. Толкова е абсурдно. Не е проблемът само в сумата, която е заплатена за тези тестове… къде е истината? Къде е контрола на лабораториите, пита дамата

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *