10 дни е прекарал с трупа на жертвата си Божидар Крумов, извършил жестоката касапница!

Показното убийствто на Бай Миле вдъхновено от филм за Ал Капоне СНИМКИ 18+

Нови изненадващи разкрития коментират съседи за ужасяващата касапница в Стара Загора. Близо 10 денонощия е прекарал с трупа на жертвата си 57-годишният Божидар Филипов Крумов, който е задържан по обвинение в убийство след сигнал на телефон 112 за намерени отрязани горни крайници без дланите до контейнер за смет до блок 26 на жк „Три чучура-център“ в Стара Загора, пише „Монитор“.

Сигналът за зловещата находка е бил подаден от случаен минувач малко след полунощ на 14 декември, часове по-късно при обиск в жилище , намиращо се на четвъртия етаж в същата кооперация е намерена найлонова торба с торса на жертвата-42-годишният А.Х., който преди време живеел със семейството си в съседния апартамент.

Филипов е направил самопризнания – заявил че е смъртта на мъжа е в резултат на удар с бутилка по главата след внезапно избухнал словесен скандал и след значително изпит алкохол.

Трагичният инцидент е станал в началото на декември, малко след завръщането на А.Х. от Германия, където бил на работа. Седмица по-рано от там се завърнал и Филипов.

Продължение в https://www.monitor.bg/bg/a/view/starozagorskijat-kasapin-jivjal-10-dni-s-trupa-na-jertvata-si-239907

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *