Как да привлечем късмета и богатството през 2021 година!

Как да привлечем късмета и богатството през 2021 година!

Всеки се надява новата година да му донесе здраве, щастие и, разбира се, финансово благополучие. Но знаете ли, че и вие самите може да помогнете на късмета да ви споходи?

Ето какво трябва да направите, според експертите.

За да се радвате на повече пари през 2021 година, в края на 2020 г. трябва да почистите добре цялото жилище и да изхвърлите всички ненужни неща. Особено внимание отделете на счупените съдове – те привличат като с магнит лошата енергия. След това идва ред да запалите свещ и да обиколите цялата къща. Това ще ви отърве окончателно от натрупаната негативна енергия в къщата и ще ви помогне да привлечете финансово благополучие, любов и щастие. За да си гарантирате възможно най-успешна 2021 г., астролозите препоръчват да спазвате всички традиции и ритуали по посрещането й. Това ще ви помогне да се настроите на положителна вълна и ще ви зареди със сили да избегнете всички неуспехи по пътя. Много хора свързват настъпването на Нова година с времето, през което се случват необикновени неща и вероятно не са далеч от истината.

Преди настъпването на новогодишната нощ астролозите съветват да извършите безвъзмездно поне едно добро дело – например, да нахраните някой бездомник. Този на пръв поглед дребен жест може да направи много за подобряване на вашето благосъстояние, да ви защити от провали и да ви помогне да откриете голямото щастие и успех в личния си живот. Преди пристигането на Нова година е добре също така да се отървете от всички дългове. И в никакъв случай не давайте пари назаем, особено в новогодишната нощ, защото това може да привлече нещастие в семейството.

И накрая, преди да удари полунощ, трябва да сте написали всички желания на червен лист, който да пазите близо до тялото си. Счита се, че червеният цвят привлича богатство и късмет. След като часовникът оповести идването на 2021 година, изгорете червения лист с желанията и пуснете щипка от пепелта в чашата си с шампанско. Съсредоточете се за миг отново върху тях и изпийте чашата на един дъх. После само остава да изчакате всичко да се подреди точно както искате!

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *