Журналистка: Борисов лъже, че ще се ваксинира публично! Ще му бият витамини, а нас ни взе за тъпанари!

Журналистка: Борисов лъже, че ще се ваксинира публично! Ще му бият витамини, а нас ни взе за тъпанари!

Премиерът Борисов твърди, че ще се ваксинира и дори ще го направи публично в ефир!

Да се ваксинира пръв, при това публично – под светлините на прожекторите в ефир, обеща премиерът Бойко Борисов. Откакто посрещнахме първата пратка с ваксини у нас, той не спира да каканиже едно и също – нямал търпение да се бодне.

Бойко Борисов щял да се ваксинира публично, ама друг път!

Тази работа обаче няма как да стане, а управниците за пореден път се опитват да правят хората на малоумни. Преди часове тази информация коментира доста бурно и журналистката и пиар Мариела Нордел.

Тя директно заяви, че Борисов и свитата му лъжат, та се късат. Министър-председателят не само няма да бъде ваксиниран, ами и през ум няма да му мине. Нито на хората около него, които следят под лупа за здравето му.

„Верно ни взеха за канарчета, за пълни идиоти! Как ще го ваксинират тоя човек след като наскоро прекара Covid-19?! Наясно ли са и той, и останалите, какви ги дрънкат?!

След като е прекарал и то скоро коронавирус, Борисов не бива да бъде ваксиниран. Да не говорим, че всеки образован човек е наясно, че е забранено и опасно да се прави ваксина по време на бума на пандемия.

Ще застане Борисов пред камерите обаче, това е сигурно.

Но вместо ваксина, ще му шатнат една хубава инжекция с витамини и това е. А хората ще гледат умно…“, коментира Мариела Нордел.

И настоява за отговор от вирусолозите и имунолозите на въпроса защо се говорят глупости на килограм и най-обикновен пример – ваксинират ли се хора, които вече са изкарали най-обикновената шарка?!

Източник: Портал 21

Коментирай във Фейсбук

One comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *