Руски журналист: „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“

Руски журналист: „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“

Бивш приятел на българската пророчица Ванга – руският журналист Сергей Кастарной, хвърли света в шок по време на миналогодишната коледна програма.

Привързан към детектор на лъжата, той разкри, че приживе Ванга му е споделила пророчество, според което през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок около две специфични дни.

Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020. Тя обаче го помолила да не разкрива предсказанието, докато не му дойде времето.

Веднага след това той беше остро критикуван, че Ванга никога не е говорила с точни дати, въпреки това пандемията от коронавирус се разгърна точно около датата 22 февруари 2020.

В коледното си участие Сергей Кастарной разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, предупреди тогава той и към днешна дата това пророчество изглежда се е сбъднало, защото светът е изправен пред невижданата досега битка с коварния коронавирус, а война избухна между Армения и Азербайджан.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза тогава Кастарной.

По време на излъчването на предаването миналия декември той твърдеше, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството.

Кастарной добави към пророчеството, че дни преди една от двете дати тъмнината ще скрие слънцето и наистина на 14 декември ни очаква пълно слънчево затъмнение, което за съжаление няма да може да се наблюдава от България.

Това слънчево затъмнение е особено, защото съвпада и с новолунието. Според астролозите това вещае ново начало.

Източник: dariknews.bg

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *