Милена Славова избухна: Лабораторията в Ухан е собственост на тези с ваксината и още!

Милена Славова избухна: Лабораторията в Ухан е собственост на тези с ваксината и още!

Милена Славова избухна с чудовищни разкрития преди десетина минути

Само преди десетина минути рок кралицата Милена Славова избухна с чудовищни разкрития публично в социалната мрежа. Знаем, че тя не е от хората, вярващи на конспирации и обича да се базира на проверена информация и факти.

Преди време именно Милена бе тази, която даде гласност на измамата, че хора, които не са минали през PCR тест, получават обаждане, че са положителни. Тя самата бе станала жертва на това. Днешната й информация обаче минава границите на всичко очаквано.

Милена: Всичко е една огромна измама! Мислете сами!

А именно – Милена Славова публикува факти, които съветва да проверим и сами! От тях става ясно, че биологичната лаборатория в китайския град Ухан, откъдето тръгна Covid-19 е собственост на Glaxo. Последните притежават не друга, а Pfizer! (компанията, произвеждаща ваксината).

Самата Pfizer е управлявана с парите на Black Rock. А Black Rock държи парите на компанията Open Foundation (SOROS FOUNDATION). Последната обслужва френската компания AXA.

СлучаЕност или не, но се оказва, че тъкмо Сорос притежава германската компания Winterthur. Компанията, която отново „случаЕно“ е построила лабораторията в Ухан, която пък е купена от немския Allianz.

Black Rock има пълен контрол и власт над централните банки и управлява близо 1/3 от глобалния инвестиционен капитал. Той е и главен акционер в Майкрософт.

Едва ли има някой, който не знае, че Майкрософт е собственост на Бил Гейтс. Който „затваря кръга“ като акционер на PFIZER с „чудната“ ваксина. Към момента Бил Гейтс е и основният спонсор на СЗО!!!

„Ако и сега не ви светне лампичката и не ви стане до болка ясно за какво става дума, не знам какво повече може да се каже. Информацията си я проверете и сами ако не вярвате“, заяви потресената Милена Славова.

Източник: Портал 21

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *