Христо Мутафчиев изтрещя: Какво ви е виновен Бойко, че сте бедни? Без него щяхте да сте в калта!

Христо Мутафчиев изтрещя: Какво ви е виновен Бойко, че сте бедни? Без него щяхте да сте в калта!

Христо Мутафчиев е сред големите поддръжници на Бойко Борисов
Актьорът Христо Мутафчиев застава плътно зад властта. Той се подписа под писмо на актьорите, които подкрепят настоящото правителство.

Звездата от „Дунав мост“ счита, че всички трябва да са благодарни на Бойко Борисов, защото той е изстрелял България много напред.

„Всичко днес е много по-хубаво, отколкото беше преди 30 години. Не мога да разбера какво искат от Борисов. Ако не беше той, сега щяхме още да се разхождаме в калта, а не по шосета.“ – казва актьорът, визирайки магистралите на премиера.

Онова, което накарало Мутафчиев да заобича Борисов от все сърце, е, че му спасил живота в буквалния смисъл. Повече за това обаче не споделя.

Христо Мутафчиев не приема критиките към Бойко Борисов

Звездата от „Ягодова луна“ не може да приеме, че стандартът на живот толкова много е паднал под управлението на ГЕРБ.

„Борисов няма вина за ниските заплати, виновни са комунистите!“ – отсича актьорът, пише Inews.bg.

Според него ниските заплати по времето на социализма са обрекли хиляди възрастни хора сега да взимат много ниски пенсии. Мутафчиев е един от онези известни българи, които са против тоталитарния режим, който властваше в България допреди 30 години!

Според Мутафчиев, по време на Соца всеки е имал работа, но не се е счупвал да работи. Именно затова и заплащането е било толкова ниско.

„При Тодор Живков ни лъжеха, че ни плащат, а ние ги лъжехме, че им работим. Това се получаваше на практика.“, казва актьорът.

Той е на мнение, че по онова време е имало някакъв ред в държавата, но това не стига, за да изпитваш носталгия към тези години.

„Нелепо е да се изпитва носталгия към социализма, при положение че всички бяхме облечени еднакво.“, смята Мутафчиев.

Източник: Зона 98

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *