Ирина Асиова-Диамант: Нашият премиер има спешна нужда от психиатрична помощ и диетолог

Ирина Асиова-Диамант: Нашият премиер има спешна нужда от психиатрична помощ и диетолог

Нашият премиер има спешна нужда от психиатрична помощ и диетолог. А ние имаме спешна нужда от нов премиер. Виждате ли този отчаян, неадекватен човек?! Той не се бори за власт, а за физическо оцеляване. Нали го чухте как рецитира приповдигнато… ПОгледни, пОгледни какви красоти.

И кокичетата спасихме… Един череп в ръката и … Хамлет ъф Банкя. Страшно е. Как рухна пред очите ни за няколко месеца… Лицето му, гласът му, езикът на тялото просто крещят за помощ. Пред очите ни е заложник. Като онези пленници на Ал Кайда с мачете пред гърлото. Бойко, мигни веднъж ако е Шиши и два пъти ако е Турски поток.

Толкова е ясно, че не я иска тая работа повече. Мечтае да се махне и да забрави как се е оплескал. Но няма мърдане. Взел е парите. От ония пари, които и да искаш не можеш да върнеш в брой. Изплащат се само с услуги. И докато не си изпълни обещаното ние ще трябва да гледаме как отчаяно броди по магистрали, имитира управление, раздава подаяния, изнася монолози и чака тая мъка да се свърши. За нацистките препратки дори не ми се коментира.

Такива претенции можем да имаме към грамотен и културен управник. И само себе си можем да виним, че 20 години търпим това позорище, което държи цяла един народ заложник на алчността и простотията си. И само от нас зависи да сложим край на банкянската трагедия.

Ирина Асиова-Диамант

Източник: евроком

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *