ВИДЕО: 16-годишен към Борисов: Зеленчук, ти си едно НИЩО, а Радев е истински българин!

ВИДЕО: 16-годишен към Борисов: Зеленчук, ти си едно НИЩО, а Радев е истински българин!

16-годишно момче прикова вниманието на много хора в интернет. Младежът публикува видео, което събра над 30 000 гледания. В него той разяснява основните проблеми пред България в последните 30 години.

Момчето не търси популярност, за което свидетелства фактът, че не споменава своето име, нито откъде е. Единствената му цел е да отвори очите на българите.

Според 16-годишния юнак няма държава, която да мисли за благото на България. Той смята, че трябва да спрем да се делим на русофили и русофоби, защото през последните 3 десетилетия не сме видели нищо хубаво нито от Русия, нито от САЩ, нито от Германия или която и да е друга страна. Затова сами трябва да постигнем целите си.

Младежът твърди, че всичките ни партии са една обща мафия, която си дели баницата и се стреми да не изпусне кокала. Той намира за абсурдно да гласуваш за по-малкото зло, за него това е уникална простотия.

„Възлагах надежда на партия „Воля“, но се оказа, че и там се вълнуват само от кокала“ – казва момчето.

Това момче помля Бойко Борисов
Ученикът не крие симпатиите си към Румен Радев, когото определя като истински българин. Точно на противоположния полюс е мнението му за Бойко Борисов, когото нарича с обидни квалификации като „подобие на зеленчук“.

Той се обръща към всички хора, който гласуват за ГЕРБ на избори с „дебили“. За него това не са мислещи хора, а утайката на обществото.

Младежът обръща внимание и на мълчанието на по-възрастните хора, които почти изцяло отсъстваха от протестите. Те твърдели, че няма да хулят властта, за да не навредят на децата си по някакъв начин.

Момчето твърди, че никога няма да напусне България, колкото и зле да е държавата, а ще се бори за нея, защото безкрайно обича родината си.

Вижте цялото видео, което е много въздействащо, тъй като неговият автор е непълнолетно лице!

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *