Лъсна цялата истина за победителя от „Игри на волята“ Милен и арогантната му съпруга

Лъсна цялата истина за победителя от "Игри на волята" Милен и арогантната му съпруга

Вторият сезон на „Игри на волята“ е вече в историята и си има своя победител в лицето на Милен, който още от старта на шоуто бе сочен за един от финалистите.

В последния епизод на риалити формата, където Милен и Борислав се бореха със зъби и нокти за победата, се появиха техните най-близки хора от семейството. Борислав прегърна баща си, а Милен – съпругата и детето.

Бащата на Борислав се държа изключително достойно и поздрави опонента на сина си. Не такова широко сърце показа жената на Милен, който всички сочат като пример за младото общество. Зрители на формата буквално засипват жена му с обиди в социалните мрежи, тъй като не се е държала достойно на финала и съвсем умишлено игнорираше Борислав, което бе изключително грозно.

„Хубаво семейство са, но жената на Милен изключително лошо впечатление ми направи. Не отрази Боби, все едно го няма там. Трябваше да го поздрави поне. Знак на възпитание е това и респект към опонента, който е не по-малко достоен от съпруга й в тази битка“, е един от най-меките коментари срещу жената на Милен.

„Бащата на Боби стисна ръка на Милен и се държа прекрасно, докато жената на Милен се държеше все едно Боби го няма! Това говори много“, гласи друг коментар, котйо вади на показ привидната доброта на семейството, която ни се натякваше по време на целия сезон.

„Съпругата на Милен толкова беше заета със преиграването и приказката, която рисуваше, че забрави да поздрави Борислав.Фалшива показност“, е поредният коментар на недоволен зрител

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *