Харизанов за снимките на Борисов: Не знам коя е Мата Хари, премиерът живее скромно!

Харизанов за снимките на Борисов: Не знам коя е Мата Хари, премиерът живее скромно!

Георги Харизанов призна, че е обсъждал с Бойко Борисов скандалните снимки, на които се виждат премиерът и кюлчето в злато около него.

Ходил съм в резиденция “Бояна”. Когато съм бил с дебели дрехи, съм преминавал проверка за оръжие, когато съм с по-леки дрехи, просто си оставям телефона. Това каза в предаването 120 минути по БТВ изпълнителният директор на телевизия “Европа”, член на ГЕРБ и на Института за дясна политика Георги Харизанов.

Попитан дали лесно се вкарват златни кюлчета и пачки с евро в резиденцията, той каза: “Не нося дамска чанта и не знам дали е лесно. Обсъждал съм снимките с премиера – те са компромат. Няма нужда да ги обсъждам по същество, защото всички знаем какъв начин на живот поддържа той, не мога да свържа снимките с него”.

В отговор на въпрос Харизанов каза, че Бойко Борисов не е споделял пред него коя е Мата Хари (така премиерът Борисов нарече жената, която е внесла златните кюлчета и пачките с евро от снимките – б. ред.). Това трябва да каже прокуратурата, заяви членът на ГЕРБ.

Той каза, че се е срещал с Делян Пеевски веднъж, за около 5 минути. “Просто запознанство, нищо особено”. Попитан какво е последвало от това познанство за него, Харизанов заяви: “Започнах да тичам три пъти по-бързо и ми пораснаха криле”, пише Novini.bg.

Георги Харизанов каза, че няма амбиция за публичен пост в ГЕРБ. Не съм бил кандидат за депутат, както тъврди г-н Цветанов. Всеки, който иска, може да провери това. В партията не изпълнявам никакви формални функции, подчерта той.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *