Георги Марков: Не трябва да се стои дълго в Европарламента- прихваща се джендърство!

Георги Марков: Не трябва да се стои дълго в Европарламента- прихваща се джендърство!

От сутрин до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални. Ми той се зарази, то прихваща, смята Георги Марков

Бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков даде поредното си твърде забележително интервю в предаването на Георги Любенов по БНТ. В него той нарече Европейския парламент „Джендърпарламент“ и обясни случката с унгарския евродепутат консерватор Йожеф Сайер, хванат с канабис на гей парти, с това, че „с каквито се събереш, такъв ставаш“.

Той обясни еволюцията на унареца от партията на Виктор Орбан, чийто голям фен е Марков, с това, че прекалено дълго време вече е евродепутат, а там от сутрин до мрак облъчвали с джендър идеология, пише Offnews.bg.

„На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. То това е голямо изкушение. С каквито се събереш, такъв си ставаш. Джендър парламент, Европарламент“, каза Марков.
Ето и текста на част от разговора с него в ефира на обществената телевизия БНТ:

Георги Любенов: Унгария стана център на скандал заради евродепутата Йозеф Сайер, член на Фидес, партията на Орбан. Как си го обяснявате, г-н Марков? Депутат, известен с хомофобската си реторика, как така практикува тия работи в бардак в Брюксел?

Георги Марков: Страхотно ти благодаря за този въпрос. Йожеф Сайер е от основателите на Фидес от 1988 г. Той е юрист, малко по-голям от Виктор. Той е един от хората, които правят партията Фидес. Женен и с голямо дете. Жена му не е коя да е. Тя в момента е конституционен съдия в Унгария. Това е грешка на Виктор Орбан и се надявам да си я поправи. Не трябва дълго да престояват в Брюксел евродепутатите. Сайер е от 2006 г. (член на Европейския парламент) и този човечец се зарази. От сутрин до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални. Ми той се зарази, то прихваща. Затова – в Брюксел евродепутатите – по един мандат. Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се човекът от джендър идеологията.

Георги Любенов: Вижте какъв извод правите, г-н Марков, ако не беше той евродепутат и особено по-дълго време, нямаше да е… Значи като станеш евродепутат, казвате, там нещо става, така ли?

Георги Марков: Ама, приятел, ти нима не чу с какво почна сесията след изборите за Европарламента? Точно с Истанбулската конвенция. С какво завърши, бе, приятелче? Основното им лого на последното заседание беше македонско малцинство в България и отново джендър идеологията, гей браковете, пансексуалните и многосексуалните. На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. То това е голямо изкушение. С каквито се събереш, такъв си ставаш. Джендър парламент, Европарламент.

Георги Любенов: Имате ли страхове, че унгарецът няма да е единственият?

Георги Марков: Ами да, те са били 25 евродепутати (б.р. само двама от останалите участници в купона са имали дипломатически паспорти), засега само той е казал. Човекът си хвърли оставката. Даже беше почетен гражданин на родния си град Шопрон – и това го сложи настрана. Даде си оставката отвсякъде. Много се изложи човекът“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *