Бабикян от „Отровното трио“: Да се делим на леви и десни е малоумие, срещу нас има престъпна група във властта

Бабикян от „Отровното трио“: Да се делим на леви и десни е малоумие, срещу нас има престъпна група във властта

“Срещу нас има организирана престъпна група, която е във властта. Това налага и ние да сме организирани. Насила ни принудиха да участваме във второто полувреме на срещата – изборите. Ще свършим работата докрай“, това заяви PR-специалистът Арман Бабикян в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком.

“Борисов понесе огромни щети в първата част на мача – в протеста. “Щом настоява да ги понесе и във втората част, ще ги понесе“, закани се участникът в “Отровното трио“.

„Всички, които се делят на леви, десни и центристи, работят за Бойко Методиев Борисов и Делян Пеевски, ако продължат с това малоумие“, заяви още Арман Бабикян. “Ще се явим като коалиция ние с нашите граждански комитети“, обяви той и добави, че “Отровното трио“ ще работи с две партии, но не ги посочи поименно.

Бабикян коментира и ситуацията със снимките на нощното шкафче на Борисов и последните обяснения на премиера как са били направени: ‘Колко месеца минаха, откакто излязоха тия снимки, кюлчета, пари? Рентгена има памет. Най-простото, което може да се види, е лъже ли Бойко Борисов или не лъже? Ако някоя мръсница е внесла тези неща, аранжирала ги е, за да компрометира министър-председателя, тя после трябва да ги изнесла. Нали се вижда на рентгена? Ако само ги е внесла и оставила, нашият премиер защо не ги е върнал? Много просто се проверява. НСО вади паметта на рентгена и се вижда кой лъже“. Това заяви пиар експертът Арман Бабикян.

Цялото участие в “ЕвроДикоФ“ на Арман Бабикян и другите двама от “Отровното трио“ можете да гледате след 2:16:37 във видеото:

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *