Актрисата Даяна напусна Фермата на крачка от финала!

Актрисата Даяна напусна Фермата на крачка от финала!
24 Shares

На финалната права преди края на риалитито „Фермата“ на 12 декември, след жестока женска битка, Даяна Ханджиева си тръгна от шоуто, изхвърлена от опонентката си Надя.

Актриса беше пратена на Арената не от кого да е, от лудо влюбения и изтормозен фокусник Данчо. Именно той я прати като първи дуелист в сблъсъка, а опонентката й Надя съответно получи друго сериозно предимство – да подреди точките за отделните игри, което се оказа решаващо. Надя разби Даяна при коването на дървен мост, рязането на греди и цепенето талпи.

„Каквото ти направи най-добрият ти приятел, никой друг не може да ти го направи!“, коментира по адрес на Данчо след загубата си Ханджиева, която се бори здраво, показа знания и издръжливост, но победата й се изплъзна на косъм.

Даяна Ханджиева излиза от „Фермата“

Въпреки загубата, Даяна прости предателството на Данчо. Преди да си тръгне завинаги от шоуто, тя се метна в прегръдките на сгодения, но луд по нея фокусник и му прошепна в ухото: „Ние спечелихме най-много от фермата!“

Даяна Ханджиева излиза от „Фермата“

През следващата седмица „Фермата“ влиза в решителната си фаза. След понеделник, всеки ден, по един от участниците ще отпада след битка. В петък най-накрая ще станат ясни четиримата финалисти, които ще се борят за голямата награда следващата събота.

Facebook Comments

24 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *