Тъжна вест за синът на Стефан Данаилов сполетя семейството му – 11 дни преди панахидата

Тъжна вест за синът на Стефан Данаилов сполетя семейството му – 11 дни преди панахидата

Неприятни дори тъжни новини дойдоха 11 дни преди помена за една година без Стефан Данаилов.

Без сина на Стефан Данаилов ще мине панихидата за първата тъжна година без големия актьор. На 27 ноември близки, приятели и почитатели ще почетат паметта на Ламбо, но синът му Владимир и съпругата му Виктория няма да успеят да дойдат от Америка. Тогава ще бъде поставена и надгробната плоча на театралната легенда, която ще бъде същата като тази на съпругата му Мери.

От близките му стана ясно, че още приживе Ламбо е оставил пари за изработката ѝ и искал лично скулпторът Георги Чапкънов да я отлее.

Снахата на Данаилов – американката Виктория, потвърди пред „Ретро“, че плановете им да се приберат у нас за годишнината от смъртта на актьора или за коледните празници са напълно осуетени. Най-рано те планират да дойдат в България през лятото на следващата година. Причината да не рискуват да летят до тук били рестрикциите за пътуващите до Европа, които САЩ са наложили заради пандемията от коронавирус.

Въпреки паниката в Щатите Виктория разкри, че и двамата с Влади продължават да работят. Тя е детска учителка, а той кара стаж за лекар в болница, след като започна да учи медицина през 2016 г.

Виктория обаче увери, че синът на Ламбо бил защитен и не бил част от медиците на първа линия, които са поставени в риск от заразяване. Тя отрече и слуховете, които периодично се въртят у нас, че двамата са в очакване на първи наследник, след като се ожениха на скромна церемония през есента на 2017 г.

Те живеят заедно в китното градче Сарасота в щата Флорида, а Виктория произхожда от заможно семейство. За баща ѝ се знае, че е успешен прокурор. Въпреки това тя и синът на Стефан Данаилов не се къпят в лукс и не робуват на материалните блага. Дори наследството от 300 хиляди лева, което според информация в медии Влади придобил след смъртта на баща си, той харчел само за обучението си по медицина и не разхищавал излишно.

В последната година, преди Ламбо да си замине от този свят, двамата с Влади се бяха сближили много, общуваха си непрестанно и актьорът дори успя да се запознае със снаха си на живо, която специално заради него започнала да учи български.

За сватбата им преди 3 години пък Данаилов направи личен жест към нея, като ѝ изпрати златно кръстче до Щатите, което тя неизменно носи.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *