Даяна Ханджиева била танцьорка в клуб

Актрисата Даяна напусна Фермата на крачка от финала!

В центъра на любовните драми тази година във Фермата е актрисата Даяна Ханджиева

След като завъртя главата на иначе сгодения фокусник Данчо, красавицата се намърда в леглото на пилота Петър. Макар да не е била интимна с никой от тях, поведението й предизвика яростен гняв у голяма част от зрителите. Някои дори предположиха, че любовните й вълнения са плод на много добра актьорска игра и няма нищо общо с естествените й вълнения.

Още при влизането си във Фермата Даяна призна, че изживява тежък личен период заради любовни проблеми. Актрисата изпаднала в депресия след като баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след 2-годишна връзка. Тъкмо разочарованието накарало Даяна да влезе във Фермата. Именно заради това мнозина заподозряха, че флиртовете с Данчо и Петър са само за пред камерите й, а целта е с флирта да дразни бившия си приятел.

Твърде упорити са и слуховете, че Даяна не е приклкючила окончателно отношенията си с Кристиян и двамата продължили да се виждат и след излизането й от Фермата. Сърцеразбивачката произхожда от скромна фамилия. В семейния апартамент навремето живели 6 души – Даяна, родителите й, по-малките й брат и сестра и баба й. Никой в семейството не е актьор и не били съгласни с избора й. Затова тя записала „Реклама“ в НБУ.

Докато следвала, използвала летата, за да работите на бригада в САЩ, където ходи три пъти. Работела винаги на две места, като дори е припечелвала като танцьорка в нощен клуб. „Винаги съм била с дрехи, танцьорка не означава непременно полугола“, обяснява тя, пише Галерия.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *