Братът на Ник Картър от Бекстрийт Бойс се събра с българката Мелани!

Братът на Ник Картър от Бекстрийт Бойс се събра с българката Мелани!

Любовната история на брата на Ник Картър от Бекстрийт бойс – Аарън Картър и БГ сексбомбата Мелани Мартин продължава да изумява феновете и е готова да се превърне в сценарий за сапунен сериал

След като я изгони от дома си като мръсно коте и я блокира в социалните мрежи, Картър очевидно е размислил и отново се е събрал с нашата силиконка. За да покаже колко държи на нея, Аарън й е купил чисто нов джип. Цветът на возилото е син, а моделът е най-новият. Именно със снимка на колата двамата обявиха, че са се събрали отново. Преди месец двамата за пореден път сложиха край на взимоотношенията си и Мелани се изнесе от общия им дом. Картър пък се включи в лайв видео и обясни, че я е блокирал навсякъде и моли никой повече да не му говори за нея. Така и не посочи причината за решението си.

След джипа за сдобряване, двамата явно са решили да си дадат голям последен шанс, защото Картър е взел под наем огромна къща на два етажа с басейн, която двамата с любимата му обзавеждат в момента. Там те ще живеят с трите си кучета и нищо чудно най-накрая наистина да си направят бебе, пише Телеграф. В началото на връзката им Мелани излъга, че е бременна, за да не влезе в затвора.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *