Врачка реди живота на Андрея

Врачка реди живота на Андрея

Жена детектив, наследница на гръцката Ванга! Това е Здравка Атанасова – врачката на звездите, узна HotArena.

Здравка, която е отраснала в Гърция, е единствената българка, наследничка на измирската магьосница Катина, позната още като гръцката Ванга. Атанасова е сред малкото „избрани“ да гледат на карти „Десте“, чиято история датира от древността. Самата тя има пророчески дарби от малка.

Преди да се отдаде на древната наука, в продължение на 13 години Здравка работи в Гърция като частен детектив. Работата е сбъдната мечта за нея заради силния инстинкт, който притежава, и чувството за справедливост. „Бившият ми съпруг имаше частна детективска агенция и започнах да работя при него. Бях най-добрата жена детектив в Гърция. Нонстоп обикалях цялата страна. Помогнахме на много хора. Например успяхме да докажем много случаи на насилие или унижение в училищата, на които учениците бяха жертви на учителите, и да предотвратим бъдещи такива. Най-често доказвахме изневери, за тях ни наемаха много. Беше забавно как хората, хванати в изневяра, се опитват да се оправдаят. Имахме по три-четири случая на разкрити изневери на ден“ – разказва Здравка пред „България Днес“, която и в родината продължава с детективската дейност. Продължава да пътува и до южната ни съседка, когато експоловинката й има нужда от нейната помощ.

След развода Здравка се мести от Патра в Солун. Дълго време е без работа, но в чантата си носи карти „Десте“, подарени й от Мара Меймаридис. Тя е племенница на митичната магьосница Катина и е жената, която е открила дарбата на Здравка да врачува на тях.

„Преди години бях ходила при Мара, за да ми врачува, и преди да си тръгна, тя ми даде тези карти. Когато бях гладна и без работа в Солун, тъй като никой не искаше да работи с мен заради бившия ми съпруг и това, че съм била в конкуренцията, всяка нощ я сънувах. Обадих й се, за да я попитам защо ми подари тези карти. Тогава тя каза, че съм избрана и трябва да се отдам на това да помагам на хората чрез тях. Първоначално не повярвах. Мара ми предложи да ме обучава безплатно, което не се случва често в тези среди. Приемаше ме като дъщеря“ – споделя Атанасова, която сред своите последователи е известна като Зара.

Опитът й с картите я води в България, където става част от „Академията“ на известната сексоложка Наталия Кобилкина. Здравка работи с редица популярни личности, с нея се свързват хора от целия свят. Фолкпевицата Андреа е сред многото доверили й се. Фолкпевицата споделя, че именно с помощта на магьосницата успява да подреди живота си и да направи правилните избори.

„Андреа е много сериозна и дълбока личност. Много начетена и уравновесена, добра душа е“ – казва Здравка, допълвайки, че е отказвала да работи с редица други фолкпевици.

„Идвали са много при мене от този бранш, които са искали да навредят на колежка, която има повече успех. Никога не съм се занимавала с подобни неща“ – споделя Атанасова. Магия, но и наука са измирските карти „Десте“ според Здравка. Тя твърди, че те не само предричат съдбата на хората, а ги насочват по кой път да поемат, когато се колебаят. С това са свързани и специалните ритуали, които Атанасова прави.

„Ритуалите говорят на подсъзнанието. То сменя фокуса, насочва енергията към желанието и намалява страха. Ние ръководим живота си с мислите си. Създаваме нова реалност“ – твърди магьосницата детектив и дава за пример голямата българска пророчица Ванга.

Желание за по-добро финансово положение, проблеми в брака или липса на любов са мотивите, които най-често водят хората при нея. „Има много хора, които искат да вредят. На тях категорично отказвам услугите си. Искам хората да разберат едно – всичко, което се случва в живота ни, е предизвикано от нашата мисъл. Ритуалите са най-вече за това да насочиш мисълта си към това, което желаеш, и да го предизвикаш в живота си, да се изчистиш от негативното. На това аз уча хората като треньор. Научно доказано е, че това действа.

Когато човек е добронамерен и си гледа своята паничка, светът е много по-добър. Другото важно е, че хората трябва да се научат сами да се справят, а не да са зависими от някого. Да следват себе си, а не да чакат лесното. Ето защо много хора вярват в черни магии и ги търсят. Българите смятат, че така лесно ще постигнат всичко“ – споделя блондинката, която в момента пише своя автобиографична книга, убедена, че четивото й ще развълнува мнозина.

Две години преди пандемията Здравка и учителката й Мара Меймаридис я предсказват. По време на обучителен семинар на Мара присъстват 19 души. При обща медитация всички виждат числото 19, много смърт и страдание.

„Очаква ни Трета световна война, която ще се нарича „Война-19“ – отсича тогава Мара. Две години по-късно нейните ученици откриват това пророчество като новия коронавирус. „Няма да свърши скоро тази пандемия. Това е уникален световен бизнес, от който много хора печелят. Да не се страхуваме! Страхът привлича още повече страх“ – смята Здравка.

Редица неуверени дами, които търсят любовта, се обръщат към Здравка. Беладона, зашита в червен плат, и кратко заклинание са рецептата за успеха им. „Когато закача своя червен плат на полата, аз знам, че той е там, и това ще ми помогне да съм по-уверена. Така ще създам възможността мъжът да ме намери“ – обяснява пророчицата детектив.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *