Лична драма: Синът ми ме ограби, ще сложа край на живота си!

Лична драма: Синът ми ме ограби, ще сложа край на живота си!

Послушах я, беше пилешко със сос, но после се появиха силни болки в корема. Вдигнах и кръвното.

Синът ми извика „Бърза помощ“ и лекарите ми биха няколко инжекции. Попитаха какво съм яла, но аз скрих истината, защото той много я обича и не исках да страда. Синът ми замина в чужбина да купува стока, а тя късно вечерта се изкъпа и излезе. Прибра се в 2 ч след полунощ. На следващата вечер програмата се повтори.

Като се върна синът пред нея му разказах всичко, а тя се втурна да ме бие и крещеше „Защо лъжеш!“

Реших да напусна, събрах си багажа и отидох на квартира. От тогава не съм виждала приятелката му. Съгласих се с желанието на сина ми да продаде тристайния апартамент при условие, че ще купи гарсониера на негово име да живея в нея, докато съм жива. Но той не си изпълни обещанието, защото каквото каже тя, той го изпълнява. Аз съм възпитала и двамата си сина да не крадат и да не лъжат, но тя го направи мафиот. Той продаде тристайния, после теглил заем – 100 000 евро.

Кара ме да му стана солидарен длъжник, но не се съгласих. През зимата идва в квартирата да ме кара при нотариус да се подпиша за изтегления му заем. Отказах. Но после разбрах, че ми е използвал незаконно подписа, след като почнаха да ми спират от пенсията по 30 лв.

Закара ме в старчески дом, а ми каза, че било болница. Избягах оттам, но той се закани, че ще ме прати в психиатрия.

Изкарах си две медицински, че нямам психични отклонения. Отслабнала съм с 50 кг и съм подложена на истинска инквизиция. Ако нито една институция не ме защити, ще си сложа край на живота! На всички майки препоръчвам – не си давайте жилището!

Катерина Славчева, София

Лична Драма

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *