Мъж от Горна Оряховица с тежка изповед: Не вярвах в КОВИД-19 и се биех в гърдите, а сега съм в болница!

Мъж от Горна Оряховица с тежка изповед: Не вярвах в КОВИД-19 и се биех в гърдите, а сега съм в болница!

Мъж от Горна Оряховица призна, че дълго време не е вярвал в твърденията за коронавируса, но сега съжалява.

От публикуваме разказа на Кико Димитров без редакторска намеса:

И каква стана тя ? Лежа в болницата с положителен тест за Ковид – 19 , с двустранна бронхопневмония , защото когато хората ни предупреждаваха и създаваха безопасни мерки за да се спре този вирус , аз гледах на нещата от високо и високомерно… как , нали се биех в гърдите , че не вярвам в такива измишльотини и простотии . Гордо даже заявявах , че всичко е една лъжа и се присмивах на всичко това .

Е , сега не ми е никак смешно , ама никак ! Защото разбрах , че вирусът го има и е доста коварен и опасен . Никога през живота си не съм боледувал толкова тежко , камо ли да съм имал пневмония , камо ли двустранна бронхопневмония . Чувството не е никак приятно . Всичките тези симптоми , които ги изброяваха разни професори и доктори са верни .

За няколко дена , може да се каже , че преминах през нещо ужасно : недостиг на кислород , силна кашлица , повръщане на някаква бяла слуз , отпадналост , замаяност , болки в гърдите и гърба и т. н. , слава богу сега съм малко по – добре !

Всеки , който ме познава малко или много , знае колко здрав бях , много рядко боледувах . Това направо дойде , като гръм от ясно небе !

Искам да кажа на всеки един , който е имал контакт с мен , през последните 7-10 дена , да си направи задължителен тест . Също така искам и да се извиня на всеки такъв , просто не съм знаел ! И който си мисли , че няма такъв вирус или се мисли за недосегаем и че той ще се размине , ще му пожелая само успех , защото няма такъв човек , всеки ще го изкара , въпросът е как ще протече при всеки .

Подкрепям мерките на правителството , защото видях хора , как не могат да дишат дори и с кислородна маска , защото наистина няма свободни легла в болниците , всичко е пълно . Защото докторите , лекари , сестри , санитари всичко кара на последни сили , само и само да лекуват хората !

По – добре да сме заедно по празниците , макар и с малко което имаме да сложим на масата , отколкото да сме по болниците или не дай боже…

Спазвайте ш*баните мерки и всичко ще е ок. Бъдете здрави !

Източник: Глас

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *