Любен Дилов – син избухна: Глупаци, Бойко да спре да прави пътища, за да ви направи болници ли?

Любен Дилов – син избухна: Глупаци, Бойко да спре да прави пътища, за да ви направи болници ли?

Любен Дилов – син защити Бойко Борисов и държавата!

В ролята на защитник на властта влезе писателят Любен Дилов – син. Той е на мнение, че мерките срещу пандемията са много адекватни и нито Бойко Борисов, нито НОЩ имат някаква вина.

Сценаристът на легендарното „Ку-ку“ е възмутен от факта, че мнозина са против локдауна, който бе наложен до 21.12.2020 г. „Когато чуя „искат да ни убият“, ми се ще да изкрещя „Война е, глупако! Не иска да те убие държавата, а гадинката, която изчезва със сапун“ – пише Дилов.

Според него държавата не носи никаква вина, че здравната ни система изнемогва в момента. Просто не вижда как Борисов и компания са можели да го предотвратят.

„През лятото трябвало да подготвят здравната ни система за коронавируса. Как да я подготвят? Спешно да изкарат 10 000 лекари и 20 000 сестри ли? Да направят 31 нови болници в областните градове ли? Бойко да спре да прави пътища, за да направи спешно ваксина ли?“ – изригна писателят в своя публикация.

Той счита, че ако допреди 30 години сме можели да се оправдаваме с държавата, сега това е недопустимо, защото всеки отговаря сам за себе си. Затова не трябва да се оплакваме, а да бъдем отговорни към себе си и околните, като не мрънкаме за мерките, а ги спазваме.

„Държавата е онова, което ни се пули в огледалото сутрин, а не това, което дават по сутрешните блокове.“ – смята Любен Дилов – син, намеквайки, че държавата – това е нейният народ, всички ние.

Журито от последните два сезона на „България търси талант“ е на мнение, че локдаунът може да не пребори вируса, но ще даде глътка въздух на здравната ни система, тъй като поне през декември ще се ограничи заразата.

По всичко личи, че Любен Дилов – син е близък с Бойко Борисов и одобрява неговото управление. Разбира се, с това свое мнение той веднага предизвика критики от всички, които са „за“ протестите.

Коментирай във Фейсбук

One comment

  • Лекар

    Това лице с участието си в опростачващи народа реалита не само опозори себе си , но и името на баща си , големия писател Любен Дилов .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *