Светлана Гущерова роди сина си и отново го кръсти на свекъра, но не може да го кърми заради импланти!

Светлана Гущерова роди сина си и отново го кръсти на свекъра, но не може да го кърми заради импланти!

Светлана Гущерова и съпругът й Християн се сдобиха с нова къща малко преди да посрещнат в дома си бебе №2. Преди появата на малкия Добромир, таткото Християн направил основен ремонт на новия имот, а Светлана лично надзиравала майсторите. Макар и луксозно, предишното им имение се струвало твърде тясно за 4-членно семейство, затова Гущеров-младши настоявал да купят новата баровска 2-етажна къща с просторен двор в полите на Витоша.

Оказа се, че за втори път плеймейтката е уважила своя свекър. След като миналата пролет нарече едногодишната си щерка Анелия-Добромира, сега и новороденият й син носи името на дядо си – Добромир. Плеймейтката, която роди тайно и след консултация с астроложката Мира Кунева, била възмутена от измислените имена, с които медиите кръстиха хлапето. Предположенията варираха от Християн-младши до Добромир-Анислав. Освен името на бебето, Светлана държеше да запази в тайна и точната дата на раждане на наследника на фамилия Гущерови, писа Уикенд.

Раждането на второто внуче разчувствало свекъра й Добромир Гущеров. Дядото не можел да си намери място от щастие, че Светлана е сбъднала мечтата му освен внучка да има внук. Любопитна подробност е, че личната й астроложка, с която тя се съветва за всички важни неща в живота си, й предрекла много точно появата и на двете й деца.

„Мира ми предсказа, че ще отглеждам две деца, като първото ще е момиче, а второто момче. Иначе винаги съм искала да имам три деца. Доверявам се за всичко на Мира, допитвам се от много години до нея. Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам. Благодарна съм на д-р Дяволов, който се съобрази с желанието ми и ме държа поне час на операционната, докато стане време за точния час на раждане. Целият екип се съобрази с мен, за което съм им безкрайно благодарна”, сподели Гущерова.

Раждането на Добромир-младши преминало като по учебник. Изписали я на петия ден от операцията. Гущеров-син спретнал приказно посрещане на жена си и малкия си син. Домът бил декориран с огромни плюшени мечета и много разноцветни балони с надпис „Добре дошло, бебе”. Огромният букет от бели рози и гербери пък бил предназначен за Светлана.
Първоначално тя много се притеснявала как дъщеря й Анелия-Добромира ще приеме братчето си, но каката много му се радвала. Разликата между двете деца на фамилия Гущерови е година и девет месеца. Милионерската съпруга разкри, че не успява да кърми малчугана заради имплантите в бюста, които си сложи след раждането на дъщеря си. „Започнаха и безсънните нощи, защото той има колики, които вече го мъчат. С дъщеря ми почти не сме усетили такива моменти“, разри Гущерова, която вече се прибра в прясно ремонтирания си дом.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *