Корнелия Нинова: Готви се грандиозна измама, никой няма да получи и 5 лв от така наречения локдаун!

Корнелия Нинова: Готви се грандиозна измама, никой няма да получи и 5 лв от така наречения локдаун!

Корнелия Нинова алармира за огромната измама на Борисов и правителството!

Корнелия Нинова – лидерът на БСП вдигна България на крак с жестокото разкритие, което оповести на глас. А именно, че затварянето на държавата от днес вечерта до 21 декември (минимум), няма да донесе и пет лева на обикновените хора.

Червената лидерка открито обвини премиера Бойко Борисов в лъжа и манипулиране на обществото. А въпросните обещани средства ги нямало. Няма и да ги има!

„Миналия път, когато затвориха страната за няколко месеца, т.нар. помощи за бизнеса дойдоха цели три месеца по-късно. И разбира се, от тях се ползваха само 8 процента от фирмите у нас. Сега Борисов се тупа в гърдите и щедро обещава на родителите по една минимална заплата, обещава помощи за хората без работа… той обещава.

Но знаете ли защо тези обещания са празни приказки и лъжа – защото ГИ НЯМА в бюджета за идната година. Няма ги и в бюджета до края на тази година. Тях просто ги няма никъде“, гневи се Корнелия Нинова.

Тя пита как и откъде тогава министър-председателят възнамерява да плати обещаното на хората, след като тези финанси не фигурират в държавния бюджет. Отговор, разбира се, няма.

Според Нинова грижата за здравето на българите е най-важното и е основен приоритет, но е недопустимо да обявяваш локдаун, без да си се погрижил за оцеляването на народа.

„Икономиката ще бъде срината безвъзвратно и много хора от средния и от малкия бизнес ще фалират. Г-н Борисов щял да обсъжда, щял да се погрижи.

Е, погрижи се – с нито лев в бюджета на държавата, предназначен за хората“, възмущава се Корнелия Нинова.

Думите й бяха потвърдени само преди минути от президента Румен Радев, който заяви, че хората у нас не умират от Covid-19, а от потресаващо лошото управление на правителството.

Което ще остави зад себе си изцяло опоскана хазна, гладни и бедни хора, и тотален колапс на икономиката. Държавният глава не вярва на обещанията на премиера и помощите, които той уж обеща на гражданите.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *