Даяна Ханджиева развела Ники Илиев и Саня Борисова!

Бившата любима на режисьорът Ники Илиев – актрисата Даяна Ханджиева, залюби пилота Петър.

След два месеца на изолация в риалити формата „Фермата“, брюнетката призна, че е преоткрила мачото, а любовните искри помежду им пламнаха след романтична мексиканска вечеря.

След като останаха сами, Даяна и Петър се метнаха в прегръдките си. Докато актрисата въртеше ханш под звуците на горещите ритми, пилотът я притискаше до тялото си, опипваше задните й части и драскаше лицето й с брадата си. „Даяна е мой тип жена, изключително красива и нежна. Видях в очите й искра, усетих химия. Накарах я да лети, защото съм добър капитан“, похвали се авиаторът след края на вечерта. „В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува – умело, ненатрапчиво, но не страхливо. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен“ , категорична пък е Ханджиева.

Докато двамата се преоткриват и не крият любовните си трепети, фокусникът Данчо, с който Дая спеще в едно легло два месеца, прие тежко заигравката и дори публично обяви, че е влюбен в актрисата, въпреки че в реалния живот е сгоден. След като Ханджиева му заяви, е го е приемала само за приятел и поведението му е неадекватно, Данчо преустанови опитите си да я спечели като половинка и записа сърцераздирателно видео към годеницата си Камелия.

Припомняме ви, че името на Даяна стана популярно от сериала „Скъпи наследници“ и от светските клюки, че именно тя е причина Ники Илиев и Саня да се разведат.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *