Психиатър: Уаууууу – една леко изтръпнала женичка с колежански закопчано бело блузе ръси мозък

Психиатър: Уаууууу – една леко изтръпнала женичка с колежански закопчано бело блузе ръси мозък
Гледах една драма криминале по бтв синема и като свърши, превключих на бнт. И уаууууу – една леко изтръпнала женичка с колежански закопчано бело блузе ръси мозък.

Не че го има, но по навик го прави – ползва купешки думички като „тренд на заболеваемостта“ и „популацията в София“. И моли всички да не плюят по лекарската гилдия. Чак уна лакрима ще отрони.Абе, моме, проста, да те светна – аз съм от тази гилдия и за мой срам те познавам лично /друг път ще разкажа при какви обстоятелства се запознахме/.

Та, що не видиш и осъзнаеш, че хората негодуват срещу системата, която вече 11 години вие методично съсипвате и съсипахте. И в Пловдив и Бургас не са просто логистични проблеми, а убийства. Убийства от некадърност, алчност, корупция и некадърност. А жоро любенов хептен по-изтръпнал.

Забрави да я пита какво става с онази смешна комисия за конституцията. А втори декември, когато дейността й приключва, наближава…..ееееех, така ми се иска понякога да съм се изучила за журналистка и да имам възможността да ги питам разни неща.

Ама, ей на – просто психиатър съм или прост психиатър – вече не знам. Само знам, че не търпя войнстващия примитивизъм и простотията.

Психиатърът Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

 

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *