Пълен обрат! Свекърът на Кристина, която уби децата си и го обвини в сексуално насилие- в болница!

Кристина заклала двете си деца, вече ги забрави: Не скърби, не плаче, единствено мисли за храна

“Ако Кристина е говорила пред адвоката си, или на други хора, че била подложена на сексуален тормоз от свекъра си, това само доказва, че жената е с тежко психическо заболяване”.

Това казаха днес близки на почерненото семейство Трайкови от Сандански, загубило двете си внучета – Васил на 5 години и 3-годишната му сестричка Ивон, пише „Труд“. В четвъртък вечерта полицията задържа майката Кристина Дунчева за убийството на двете є деца и иззе от жилището два кухненски ножа и сатър.

При разпитите 32-годишната жена признала за злодеянието и дори станал ясен мотивът ѝ – имало опасност да є бъдат отнети родителските права над Васил и Ивон, делото трябвало да се гледа на другия ден – петък, в съда. Смразяващи обвинения от адвоката на майката-детеубийца срещу съпруга ѝ Благоевградският окръжен съд наложи в събота постоянен арест на Кристина. На заседанието тя е била спокойна и не е казала за никакъв тормоз.

После обаче адвокатът ѝ обяви, че тя не признава за двойното убийство, а е била жертва на мъжа си и свекъра си. Днес се очакваше Георги да отговори на чудовищните обвинения. Но близки на Трайкови довериха, че засега съсипаният от скръб горски служител ще замълчи, тъй като неговият баща от няколко дни е в болница и хората са се опитвали да скрият от него и какво се случва с внуците му, и какво говори защитата на полудялата му снаха.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *