Лична драма: Обичах го безумно, но сивото ежедневие обърка живота ми!

Лична драма: Обичах го безумно, но сивото ежедневие обърка живота ми!

Съвсем случайно се запознах с млад мъж, а по-късно разбрах, че сме от един град. Харесах го от пръв поглед, но за съжаление, хубавецът имаше приятелка. Оказа се, че с Влади имаме общи приятели, общи интереси и хобита … Страстта, която избухна между нас, така бързо ни увлече, че вместо с приятелката си, той си тръгна с мен. Два месеца по-късно вдигнахме скромна сватба. Не поканихме много гости: родителите ни и някои приятели. Сред приятелите на съпруга ми присъстваше и един очарователен, но самотен младеж. Съдбата явно беше решила точно в деня на моята сватба да си направи жестока шега със мен, защото внезапно почувствах силна симпатия към самотния красавец.

Меденият ни месец мина, сватбените трепети бързо отшумяха и животът ни следваше обичайното сиво ежедневие. От работа вкъщи, от къщи на работа… Когато си прекалено млад, рутинното ежедневие ти изглежда като мрачен облак, неумолимо надвиснал над главата ти. Страстта, която ни събра, неусетно прегоря и отношенията ни изглеждаха по-скоро приятелски, отколкото като на влюбена двойка. Понякога това ми изгледаше доста удобно – без страст, без чувства, без емоции. Не успяхме да задържим любовта между нас, но се уважавахме и се разбирахме без думи.

В началото на април съвсем случайно срещнах самотния красавец от сватбата ни. Изправяйки се един срещу друг, признавам, буквално загубих ума и дума. Онази искра, която се разпали между нас, изведнъж лумна в пожар, който изгори сърцата и на двама ни. Разбрах, че не мога да живея без него, той беше моят блян, моята вселена, целият ми свят. И най-важното – чувствата ни бяха взаимни. Няколко дни по-късно напуснах Влади, хвърлейки се през глава в необмислена авантюра. Но любовникът ми съвсем не се оказа толкова всеотдаен като съпруга ми. Още от първия ден ми показа, че не обича да му смущават личното пространство и неговото не значи мое. Неговите пари бяха само негови, а моите – общи.

Когато настъпваше време да плащаме наема на квартирата и битовите сметки, той винаги намираше оправдания, за да не дава пари. Или заплата му забавили, или на болната си майка помогнал този месец, а напоследък дори спря и да се оправдава. Просто вдигаше рамене и се обръщаше на другата страна. Но чашата преля, когато веднъж, прибирайки се смачкана от работа, го намерих в леглото с друга. Не можел да бъде верен на една жена, а и аз съм изглеждала напоследък толкова смачкана, че съм убивала всякакво желание за секс в него.

Още същата вечер си събрах багажа и с наведена глава се върнах при Влади. Не очаквах, че ще ми прости веднага, но и не очаквах да продължи толкова спокойно живота си без мен. Влади беше изхвърлил всички общи снимки, включително и сватбените ни подаръци. Цяла нощ го умолявах на колене да ми прости грешката, кълнях се, че никога повече няма да допусна друг мъж между нас, но той беше категоричен, че това е краят. И го разбирам – мъжкото му его е съсипано. Още на другия ден Влади напусна общия ни дом, а няколко месеца по-късно се разведохме. Бившият ми любовник продължава да сменя жените като носни кърпички, затрогвайки сърцата им с лицемерната си самота. Преди няколко дни срещнах Влади с друга жена. Изглеждаха щастливи. Явно след злополучната ми авантюра всеки продължи живота си, само аз останах сама.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *