Красимир Каракачанов избухна заради скандала с Джамбазки и посочи кой е виновникът!

Каракачанов скоростно подписва договор за 50 млн. за бойни машини без търг и без контрол

Македонските правителства не са нормални правителства. Създаваха само напрежение , 28 скандали с Гърция, 28 години скандали с България. „. Така коментира вицепремиерът Красимир Каракачанов по повод „Горещият картоф“ Северна Македония. „Ние ясно заявихме, че условията за нашата подкрепа е договора ни от 2017 година. Въпреки че изпълнението на този договор се бавеше, ние подкрепихме членството й в НАТО, но казахме, че няма да направим този компромис за членството й в ЕС. Това се знаеше.“, допълва той. „Мога да нарека Заев свой приятел. Той поне е от политиците, които не са се изказвали срещу България. Следя му публичните прояви.“, твърди политикът от ВМРО.

„След Георги Димитров и преди него няма политик предател, който да предаде македонската общност. Едно голяма част от населението ни , особено в София е с македонски произход.“, коментира той. „Близо 30 години, винаги когато България прави нещо добро, то не се чува. А винаги , когато България поставя въпроса за общата история, за репресията на македонци с българско самосъзнание, някой да ни забива нож в гърба. Тяхната дипломация отиваше да ни злепоставя.“, бесен е Каракачанов.

Джамбазки каза какво ще се случи на протестърите, ако пак нападнат сградата на ВМРО Каракачанов коментира и скандала с Ангел Джамбазки и протестиращите: „Преди Ангел Джамбазки да се появи на прозореца има доста предистория, която журналистите пропускате. Вижда се ясно на клиповете в мрежата, че видимо пияни протестиращи идват на самата врата и започват да блъскат, счупват прозореца. Когато има хора, които чупят и вандалстват и няма кой да те защити се защитаваш сам. Това е логиката.

Ангел Джамбазки не е хвърлял бомби. В момента, в който той започва да пръска, те се разпръскват, когато полицията идва, ги загражда и напрежението утихва. Това ясно се вижда.“, обяснява Каракачанов. Страшен скандал в ефир между Джамбазки и Хекимян, намесиха Кобилкина и казармата „Няма смисъл да представяме Ангел като злодей. Ангел Джамбазки е доброволец във ВМА от 21 дена. Някой предпочитат да го изкарат лош. Той е добро момче и защитава собствеността ни. ВМРО не е певческо дружество. Ние никога не сме позволявали някой да ни мачка.

Вижте в интернет, пиян председател на политическа партия също е там. Няма да споменавам имена, но това може да ви говори достатъчно, както и защо това се случи точно в нощта, преди да изявим позиция по македонския въпрос. Случайност ли е? Разсъждавам си просто…“, заяви вицепремиерът. Според него е съмнително и това, че някои от протестиращите са отишли да атакуват централата на ВМРО ден преди България да обяви позицията си за Северна Македония. Каракачанов каза, че не случайно демонстранти са носели петолъчки.

Припомняме, че на 16-ти ноември имаше напрежение пред централата на ВМРО в София. Тогава протестиращи счупиха стъклото на входната врата на ВМРО. В същото време недоволните твърдят, че са били замеряни с димки и бомбички и са били заливани с вода.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *