Корнелия Нинова с първи думи след личната борба с КОВИД: Влизам като санитарка!

Корнелия Нинова с първи думи след личната борба с КОВИД: Влизам като санитарка!
125 Shares

Първите дни бе доста тежко. Всеки понася болестта различно, при мен беше по трудния начин. Това каза за БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Четири дни лежах във ВМА, но поисках по-рано да ме изпишат. Разговаряхме с лекарите и стигнахме до компромис. Просто се почувствах по-добре“, каза тя. „Два дни преди да ме приемат си бях правила тест и той бе отрицателен. Имах треска, температура и просто се задуших, имах чувството, че спрях да дишам“, добави Нинова.

„Преживях всички други съпътстващи тази болест неприятности – главоболие, болки в корема… Минах по трудния начин. Всичко те боли“, уточни тя. Лидерът на БСП е имала и странични симптоми. „Аз получих и конюнктивит, отслабване на слуха, бодежи в ръцете. Лекарите ми го обясниха като влияние върху вегетативната нервна система“, добави Нинова. „Видях, че лекарите са изморени, сестрите са много изтощени, но много организирани и всеотдайни в работата си“, каза още тя.

Корнелия Нинова заяви, че започват кампания за включване на социалистите като доброволци! Самата тя ще влезе в КОВИД отделение като санитарка

Facebook Comments

125 Shares

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *