Миролюба Бенатова: Докато министри дефилират по телевизиите, хората умират по стълбите на болниците!

Миролюба Бенатова: Докато министри дефилират по телевизиите, хората умират по стълбите на болниците!

Миролюба Бентова разкритикува остро последните събития от бониците, а и от синия екран.

„Изхвърлен от линейка, 2 часа на стълбите с кислородна бутилка (кислородът свършва), няма носилка, няма инвалидна количка, няма асансьор. Няма нищо. Няма живот.

И пише, че е бил в реанимация. А не е бил.

„Не ги интересува. Това са престъпници в бели престилки. Друго не мога да кажа. Днес, на рождения му ден, аз трябва да го погребвам“, казва вдовицата на починалия.

Трима министри, сред които не е този на здравеопазването, дефилират по телевизиите след тази история от реалността ни. Нещо за Северна Македония дъвчат. И спорт.“

Това написа журналистката Миролюба Бенатова в социалната мрежа Фейсбук, пише actualno.com.

В следващ своя пост тя се спира на интервю на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов пред БНТ.

„Каракачанов (БНТ) : Няма никакви протестиращи, а и там е бил един, на когото му викат „златния пръст“ . Тези протестиращи от лятото този човек не биха до допуснали, защото той е част от управляващите.(!)

И в този момент ние сме в правото си да защитим своята собственост ( с водна струя, пиратки и бомбички, хвърлени от ангел джамбазки б. а) . Когато почнеш да чупиш, органите на реда, когато ги няма, имаме право да се защитим.

Водеща: – На агресията с агресия не трябва да се отговаря.

– България е залята от битова престъпност и вие казвате, че когато отидат бандите при пенсионерите по селата, да си дават пенсиите. Така ли?

– Не съм казала такова нещо, не го и мисля.

(смяна на темата)

Частта в разговора за саморазправата с протестиращите, наречени от каракачанов аргесори, си струва да се изгледа. Както и за „насърчаването на грамотната раждаемост, а не тази в гетата“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *