Любимата на Жорж Ганчев-Шуши, продава най-скъпото му-не могат да разделят наследството!

Любимата на Жорж Ганчев-Шуши, продава най-скъпото му-не могат да разделят наследството!

Люта имотна война се е разразила в семейството на покойния Жорж Ганчев, който ни напусна на 19 август миналата година. Вдовицата на легендарния шоумен и политик – Валентина Шишкова-Шуши, и децата му не можели да разделят имуществото, което Жорж им завещал. Затова взели решение да се отърват от любимата му къща във Владая, а след продажбата да поделят парите от нея поравно, пише retro.bg.

Справка с известна кантора за недвижими имоти показва, че емблематичният палат на Ганчев се продава за близо 600 хиляди лева от семейството му. Триетажният дом на покойния лидер на някогашната партия „Български бизнес блок“ и вечен кандидат за президент се простира на 390 квадрата и притежава двор от 740 кв. м. Къщата е построена през далечната 1995 г. изцяло от тухла, обзаведена е със скъпи мебели и дървении, поръчвани от Европа и Америка. Има собствен параклис, огромна панорамна тераса, басейн, както и специална стая за препарираните ловни трофеи на Жорж, които се продават заедно с обзавеждането.

По стълбовете и улиците из цяла Владая все още могат да бъдат видени десетки насочващи табели със стрелки и надписи, които упътват към прословутата вила на емблематичния шоумен и политик. В нея приживе той събираше на вечеринки шумни компании с приятели, които гощаваше с вкусни гозби и изнасяше пред тях рецитали с китарата си.
По-малко от 2 години след смъртта му обаче къщата му е потънала в тишина, а близките му не таят сантимент към неговия „дворец“. Още приживе Ганчев твърдеше, че е готов да продаде всичките си имоти, но така и не го направи точно защото всички те бяха скъпи на сърцето му.

Припомняме, че колоритният политик почина от сърдeчнa нeдocтaтъчнocт, след като в продължение на година здравето му бе влошено. Пocлeднитe дни oт живoтa cи прeкaрa в кoмa в извecтнa cтoличнa бoлницa, a зa cъcтoяниeтo му ce грижeхa нaй-дoбритe cпeциaлиcти. Неволите за него започнаха през лятото на 2018 г., когато светът му се обърна на 180 градуса и след масивния инфаркт, който го покоси в центъра на столицата, той залиня. От мъж канара се превърна в грохнал старец и за броени седмици свали 30 килoгрaмa oт тeглoтo cи. Едва след смъртта му стана ясно, че една от причините за сърдечния му удар е бил огромният шок, който Жорж изживял, когато му съобщили, че спестяванията му са се изпарили. Във фaтaлния дeн той пoлучил мнoгo трeвoжнo oбaждaнe oт Aмeрикa.

Нeгoвитe финaнcoви кoнcултaнти cъoбщили, чe oт бaнкoвaтa му cмeткa липcвaла сериозна cумa пари, която се оказало, че била отклонена незаконно. Новината докарала на Жорж инфаркт, след който той така и не успя да се възстанови въпреки грижите на лекарите и любовта на вярната му половинка Шуши, която бе до него до сетния му дъх.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *