Лична драма: Сърцето ми плаче! Ако не ми върне детето, ще се самоубия

Разтърсваща драма: Сърцето ми плаче! Ако не ми върне детето, ще се самоубия

Разбирам, че за драмата, която изживявам сега, сама съм си виновна, но това не оправдава бащата на детето ми. Преди три години бях гадже на Богдан само пет месеца и той се кълнеше всеки ден, че много ме обича, че скоро ще се оженим и ще заживеем в голямата къща на родителите му в близкото градче, където ходех на училище. Влюбих се в него точно преди да завърша гимназията, а през есента разбрах, че съм бременна. Когато му казах, отначало от радост ме вдигна на ръце, но след броени дни изчезна и цял месец нямах никаква връзка с него. Джиесемът му не отговаряше. Не знаех жив ли е, страдах, че ме е изоставил, болеше ме.

Не се реших на аборт, макар баба, при която живеех, доста да настояваше – знаела е какви беди ще си навлека. После Боги се върна и се оправда, че бил в чужбина, затова не ми звънял. Простих му, защото чак се разплака – толкова съм му липсвала. Отново бяхме щастливи, по коледните празници обаче пак се запиля, а преди самото раждане ми заяви, че го викали в Гърция. Щял да отиде да спечели пари, за да вдигнем голяма сватба. Предпочитах да е до мен и да ми помага, но той настоя да замине. Равен няма, когато иска да те убеди в нещо, само дето после си прави каквото ще, защото винаги всичко му прощавах.

През юни по-миналото лято родих момиченце, а Боги видя детето чак на другата пролет – дойде си за кръщенето. Докара красиви подаръци, но направо ме уби, като призна, че междувременно се оженил за богата гъркиня и няма как да сключи брак с мен. Продължи да лъже, че ни обича и двете с малката и щял да се грижи за нас. Но пак ни изостави.

От притеснение баба ми получи удар и от болницата и от болницата я закарахме направо на гробището. Останах сама с детето в нейната къща, без мъж до себе си и без подкрепа от роднините, които се отвърнаха от мен заради „копелето“. Разведените ми родители не се обаждат изобщо, може и да не са в България, защото дори на погребението на баба не се появиха. Само вуйчо се отбива от време на време да ни види живи ли сме.

Преди седмица обаче се случи най-лошото, което можеше да ми сервира подлият Богдан. Къде с лъжи, къде с пари, успя да си уреди документ за бащинство, а съдът му даде правото да вижда детето няколко пъти в годината. И това лято той отведе дъщеричката ми в Гърция – уж само за месец, в къщата на бездетната си съпруга. Сърцето ми плаче, сякаш усеща, че няма да видя съкровището си никога повече. Научих се да разпознавам кога Богдан шикалкави и последният ни разговор по джиесема никак не ми хареса. Не мога да си простя, че подписах декларация, че съм съгласна дъщеря ми да пътува зад граница с баща си. Ако не ми върне детето, ще се самоубия!

Източник: Ив

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *