Хороскоп за 15 ноември: Спокоен ден за Овена, Скорпиона да отстоява мнението си!

Хороскоп за 15 ноември: Спокоен ден за Овена, Скорпиона да отстоява мнението си!

Овен

Очаква ви приятен и спокоен ден – посветете го на любимите си занимания. Едва ли ще имате желание да правите нещо, което изисква усилия – повечето от вас ще предпочетете да помързелувате, а също и да похапнете нещо вкусно.

Телец

Днес бъдете по-внимателни, когато харчите пари – не правете това импулсивно и не поемайте рискове. Ако не сте сигурни за някаква покупка, по-добре отложете пазара. Някои от вас може да решите да подпомогнете финансово свой близък, или дори напълно непознат човек.

Близнаци

Днес ще бъдете по-чувствителни, а някои от вас – дори обидчиви. Ако хората около вас не ви засвидетелстват уважение или не ви ценят достатъчно, много лесно ще се разстроите. Денят е чудесен за градинарство или за друга работа с ръцете.

Рак

Днес може да се насладите на спокойствие и на заслужена почивка – не ги жертвайте заради дребни несъгласия или защото някой друг не е в настроение и това е повлияло и на вас. Вероятно ще се наложи да очертаете някакви граници, за да не ви се качат на главата.

Лъв

Днес трудно някой може да ви накара да се забързате за нещо – всичко ще се случва по-бавно, но пък каквото и да направите, ще го изпипате добре. Денят е много подходящ да отидете на ресторант или да си сготвите изискано ястие у дома.

Дева

Денят е много благоприятен и за работа, и за почивка, така че може да избирате на кое да отдадете предпочитание. Що се отнася до любовните взаимоотношения, там по-трудно ще установите хармония – всеки ще смята, че е прав и трудно ще стигнете до компромис.

Везни

Днес обърнете повече внимание на физическите си проблеми – те може да ви подскажат, че не сте способни да казвате „не” и допускате прекалено много; или че по някакъв начин си вредите, когато се грижите за други хора.

Скорпион

Днес няма да е във ваша полза да сте пасивни и да позволявате някой друг да взима решения вместо вас. Дайте си сметка от какво имате нужда и защитавайте интересите си. Денят ще е благоприятен за финансите ви.

Стрелец

Днес може да се наложи да избирате между това, което вие искате, и това, което някой друг изисква от вас. Ако се появи проблем, мислете практично и търсете конкретно решение, вместо да затъвате в емоции и да правите драми.

Козирог

Днес ще успеете да свършите доста работа, тъй като ще сте енергични и ще имате добър тонус. Ако не ви се работи, спортувайте – ще се отрази добре на тялото ви, а нищо чудно и да се освободите от излишното нервно напрежение.

Водолей

Днес загърбете работата и си подарете малко удоволствие – ще ви дойде добре. Бихте могли да се погрижите за външния си вид или да си направите подарък. Ако имате партньор/партньорка, отделете време за романтика – няма да съжалявате.

Риби

Днес ще ви се иска да прекарате по-дълго време у дома. Няма да искате да се борите с предизвикателствата, а ще изпитвате потребност около вас да цари хармония. Но за съжаление има вероятност нещо или някой да наруши душевния ви баланс. През следобедните часове ще сте по-спокойни в сравнение със сутринта.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *