Д-р Емилова по бански на 77

Д-р Емилова по бански на 77

Д-р Людмила Емилова доказа, че остарява като катедрала, и сподели в социалните мрежи свои снимки по бански месеци след като навърши 77 години. С кадрите известната диетоложка затвърди мнението на пациентите и последователите си – че човек изглежда така, както се чувства.

Лекарката сподели, че обича да моржува на плажа в любимия си курорт Св. св. Константин и Елена край Варна, където всъщност е и нейната клиника. Потапянето във вече студените води на морето спомагало за засилването на имунната система – нещо, от което всеки от нас се нуждае точно във времена като тези.

„Розите още цъфтят, гората на Свети Константин и Елена е все така зелена, само леко прошарена като красавица, която не се дава на годините. А морето! Как да не го прегърнеш и да се потопиш в хладно-ласкавата му прегръдка. То носи толкова енергия и здраве, толкова свежест! И усещане за вечност… Това е моят начин. Морето е моята сила. Природата е домът, в който винаги се чувствам уютно и топло. Бъдете усмихнати, оптимисти, нека сърцето ви да си тананика!

Изгонете страховете и се наслаждавайте на живота. Животът започва там, където свършват страховете, нали?“, написа д-р Емилова към снимките, под които заваляха комплименти от нейни почитатели. Тя получи похвали и от някои от звездните си клиенти. Сред знаменитостите, които ѝ се доверяват от години, са Глория, Тони Димитрова, Аня Пенчева, Кристина Димитрова и Мая Нешкова.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *