Лична драма: Знам, че той ми изневерява със собствената ми сестра,но мълча!

Лична драма: Знам, че той ми изневерява със собствената ми сестра,но мълча!

Омъжена съм от 5 години и никога не е имало ден, в който да не се почувствам щастлива със съпруга си. Понякога се сдърпвахме за дребни неща, но само след няколко минути отново се прегръщахме и целувахме. Трудно се сърдихме един на друг. Всичко между нас беше толкова идеално, че ми беше трудно да повярвам колко съм щастлива. Понякога вечер, когато блажено заспивах в прегръдките му, ми минаваше през ума, че много хубаво не е на хубаво. И се оказах права…. Преди месец ми направи впечатление, че мъжът ми се държи странно. Типичният модел на всеки, който има друга жена: прибираше се късно от работа, спря да прави секс с мен, не ми обръщаше внимание, а понякога дори не преспиваше вкъщи.

Един ден се връщах от работа с такси и се наложи да спрем на червен светофар. Отворих прозореца, за да поема малко въздух и видях колата на съпруга ми. До него, удобно седнала, с разкопчана блуза и цигара в устата, стоеше сестра ми. Веднага я набрах по телефона и я попитах къде се намира, и дали иска да пием кафе. И тогава, собствената ми сестра, най-безсрамно излъга, че в момента си купува бански с нейна приятелка, защото довечера заминава на море.

След няколко часа ми се обади и мъжът ми и ме предупреди да не очаквам да се прибере. Щял да се забави в офиса, имал много работа, която не можел да отложи. Когато на следващия ден все пак се прибра, нищо не му казах. Мълча и си давам вид, че не знам нищо за аферата му със сестра ми. Страхувам се, че ще ги загубя. Обичам и сестра си, обичам и мъжа си. Не разбират ли колко подло постъпват с мен? Готова съм да им простя, но дали бракът ми ще има бъдеще след тази изневяра?

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *