Феноменът Божидар Караджов разкри за трета вълна на КОВИД и кога ще изчезне от България

Феноменът Божидар Караджов разкри за трета вълна на КОВИД и кога ще изчезне от България

Пандемията от коронавирус удари България с невероятни размери. В последните дни броят на заразените и на жертвите непрекъснато расте.

В същото време все още няма ваксина и лекарство за заразата.

Кога ще свърши този кошмар както в световен план, така и у нас, попитахме мистикът Божидар Караджов. Ето какво каза той за пандемията, която превзе света

– Г-н Караджов, още от началото на кризата до последното Ви интервю за агенция “Блиц”, предвидихте с абсолютна точност всичко, което се случи до сега. Какво ни предстои?

– Ще Ви отговоря с конкретика – след 10-и, 15-и декември ситуацията в България ще започне да се нормализира. Броят на заразените след този период ще започне да намалява. Другото положително е, че за Коледните и Новогодишни празници много хора ще могат да се приберат от чужбина.

До тогава, обаче, други два вирусни щама, заедно с Ковид-19, ще влияят на епидемичната обстановка у нас. В големите градове броя на заразените лица ще се запазва в по-голям процент. До повторно затваряне на областните центрове у нас няма да се стигне. Проблем ще има в училищната среда.

– Какви нови мерки ще бъдат въведени в световен мащаб?

– В Европа разхлабване на мерките ще има след 20 декември т.г.

– Ще има ли трети пик на заразата?

– Трети пик ще има през февруари 2021 г. За щастие той няма да е с такъв интензитет, както първия и втория. Хората по-лесно ще изкарват болестта. След април месец следващата година Ковид-19 като с магическа пръчка ще почне да изчезва.

От тогава насетне ефектът му върху здравето ще е по-лек, отколкото от други вируси. Проблемът, който донесе Ковид-19, е по-скоро икономически.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *