Целуната от Господ: Райна Налджиева пребори К-19 в 9-ия месец и роди близнаци

Целуната от Господ: Райна Налджиева пребори К-19 в 9-ия месец и роди близнаци / СНИМКИ

Ето какво написа щастливата майка

„Днес на Арахангеловден се появиха и нашите две ангелчета! Румяна и Александър! Нека бъдат много здрави, а ние с тати обещаваме да ги правим винаги щастливи!“ Това написа вчера във фейсбук една от най-красивите българки – „Мис България 2003“ Райна Налджиева и допълни: „Искам да изкажа и огромната си благодарност към три ангелски жени Elena Tonkova, Теодора Тихомирова, Павлина Арабаджикова, без които това ни щастие нямаше да го има! За мен вие сте вълшебни!“

Припомняме, че Райна Налджиева е съпруга на популярния китарист Георги Янев – основателя на група Каффе. Преди няколко месеца щастливата двойка сама обяви, че чака първата си рожба. Налджиева обяви бременността си в социалните мрежи, след като публикува колаж от две снимки с надпис „преди и сега“.

Красавицата вече бе притежателка на огромен корем. Двойката не издаде пола на бебето и изненада всички с близнаците. Бременността на красивата миска не мина безпроблемно и тя се зарази с COVID-19 в деветия месец. За огромно щастие, успява да се излекува преди да роди.

„Да изкараш Ковид в 9-ти месец си е истинско предизвикателство! Слава Богу преминахме успешно през тази гад и вече нямаме търпение да се срещнем и да се гушнем“, сподели Райна преди няколко дни в социалните мрежи. Китаристът и основател на група Каффе и брюнетката се ожениха преди 2 години. Техни кумове бяха Влади Ампов – Графа и съпругата му. Орлин Павлов, Любомир Ковачев, Вяра Атова и Константина Живова са само част от знаменитостите, които се присъединиха към купона. Райна има изключително успешна модна кариера, но тя приключва след като моделката решава да се отдаде на народните танци. Преди да роди красивата миска засне уникална фотосесия с бременното си коремче.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *