Мартин Карбовски: Само студентски протести могат да свалят Борисов, Живков направи от България космическа сила!

Мартин Карбовски: Само студентски протести могат да свалят Борисов, Живков направи от България космическа сила!

Мартин Карбовски се оказа с много добро мнение за социализма!

Журналистът Мартин Карбовски, който в момента търпи жесток скандал на гърба си, се изказа много ласкаво за тоталитарния режим, налаган от Тодор Живков. Това направи в своето предаване по bTV в опит да разясни на плеймейтката Нора Недкова същността на социализма у нас.

Карбовски за Тодор Живков

„Живков заварва една дълбоко селска страна, наричаме я аграрна. След 30 години управление на Живков обаче може да се каже, че България е космическа сила. Всички ще кажат, че в България не е имало свобода. Да, нямаше свобода. Но една държава, която 35 години живее в социализъм, праща двама космонавти, има собствена лаборатория, собствен сателит и собствена космическа програма. А сега нямаме това нещо. “ – каза Карбовски в ефир.

Той допълни, че това е добрата страна на Тодор Живков. Лошата била, че той е бил диктатор.

Нора Недкова пък изненада всички с мнението си по темата. Макар да не е била родена по време на соца, тя смята, че тогава е бил животът много по-добър и не се е залагало толкова много на материалното, всички са били равни, което според нея не е лошо.

От два дни Мартин Карбовски е жертва на огромен скандал. Дизайнерката Мегз обяви във Фейсбук, че той е искал от нея определени физически наслади, за да излъчи предаванията с нея. Тя написа, че същото се било случило с Михаела Тодорова, Николета Лозанова и самата Нора Недкова.

Мегз въвлече и президента Румен Радев в скандала, твърдейки, че Карбовски се е хвалел пред нея колко пари взимал от него, за да хули правителството.

Според Карбовски пък историята се повтаря, пак сме поробени, както са направили с нас турци, германци, руснаци, американци и т.н. Българинът отново не се съпротивлява и се оставя да бъде унижаван. Журналистът вижда спасението единствено в студентите.

Младите хора трябва да свалят Борисов, но властта е започнала да налива пари там чрез студентските съвети и това до момента е причината да няма много студентски групи на протестите.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *