Да почива в мир: Ковид уби и бащата на певицата Невена Цонева!

Ковид уби и бащата на певицата Невена Цонева!

Бащата на певицата Невена Цонева – прочутия музикант от Севлиево Цветан Цонев, познат сред колеги и приятели като Цъфа, е починал след усложнения от Ковид-19, научи Lupa.bg. Цъфа е загубил битката за живот в петък, потвърдиха от Детски комплекс „Йовко Йовков“, където той ръководеше успешна музикална школа. Само ден по-късно той е погребан в стария гробищен парк в града.

Невена Цонева е съкрушена от загубата

Цветан е доказал се музикант, музикален ръководител и създател на музикални таланти. Най-големият му успех е дъщеря му Невена Цонева – първият музикален идол на България, днес част от екипа на „Ку-ку бенд“. В нея Цецо вложи цялата си енергия, обич, музикален талант и вяра, казват с тъга местните.

„Трудно ни е да прием, че няма да го видим. Трудно е да осъзнаем колко силно ще липсва на своите ученици“, сподели Венета Петкова, директор на Детския комплекс.

„Цветан Цонев е загуба за музикалния свят не само в региона. Той създаде много таланти, показа на млади изпълнители пътя към музикалната сцена, научи младите колко е важно да вярваш в себе си, за да постигнеш мечтания успех и изведе много от тях до престижни международни и национални отличия“, казват колегите му.

Броени часове след като баща й почина, Невена Цонева трябваше да пее в шоуто „Маскираният певец“ по Нова тв. Смята се, че тя се крие зад маската на Булката. Въпреки траура, Невена се справи перфектно със задачата.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *