„Вестоносец.нет“: Карбовски водел плеймейтки на Румен Радев във вила „Калина“! Деси го заварила и избягала след мощен скандал

"Вестоносец.нет": Карбовски водел плеймейтки на Румен Радев във вила "Калина"! Деси го заварила и избягала след мощен скандал

Скандалът с палавите партита и Румен Радев се разгаря. Както ПИК съобщи преди минути, именно това според популярни силиконови моделки и основата на здравата му дружба с Мартин Карбовски, тъй като купоните били организирани от водещият.

Доста пикантни подробности по темата разкриват свидетели пред „Вестоносец.нет“, цитирани от „Трибюн“. Според публикацията разкритията за сексуалните извращения на бившия министър-председател на Италия Силвио Берлускони, известни като „бунга-бунга“ партита в дома му, не остъпвали по нищо на тези на Румен Радев.

Ето какво още разкрива изданието:

„Анонимни свидетели са готови да разкажат пред широката публика пикантни истории за българския президент Румен Радев, който организирал сходни празненства в резиденция „Калина“.

Традиционно събитията започвали културно с вечеря, след което в една от стаите се развихряли истински оргии с едни от най-известните секструженички в страната, наричани за по-звучно плеймейтки. Танцьорки, манекенки, силиконови мадами и момичета от кориците били водени в държавната резиденция от личния шут на Румен Радев Мартин Карбовски, който дори участвал в „бунга-бунга“ партита. Радев предпочитал неговите секс-робини да бъдат маскирани като известни личности по подобие на италианския развратник Берлускони. Дори понякога самият той влизал в някоя роля, за да забавлява гостенките си. Не рядко са били размахвани и камшици за по-непокорните.

Слуховете за голям скандал в резиденцията в началото на годината се потвърждават, но истината този път не е свързана с любовни приключения на първата дама, а на самият президент. Да, имало е семеен скандал, влачене по стълбите и заминаване на Радева в САЩ за месеци. Но това се е случило след като е заварила мъжа си в оскъдно облекло с няколко мадами в собствената си спалня. Свидетели на свадата коментират, че дори в ромските махали не са чували такъв цветист език от жена. Радева нападнала мъжа си със зъби и нокти, а той я извлякъл за косата и я захвърлил в градината. В отговор на унижението първата дама мигрирала незабавно в САЩ при сина си от Георги Свиленски, където останала няколко месеца“.

Коментирай във Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *